Over de Anniek Winters Academy

Een kwestie van Positief Leiderschap: ‘Omdat opvoeden jouw taak is’

Bij AWA zijn we ervan overtuigd dat het voor iedereen goed is om zijn of haar passie te volgen. Daar word je immers blij van! Ook wij hebben in 2016 gekozen om onze passie te volgen en daarom hebben we de Academy opgezet.

Na jarenlang onze opleidingen te hebben geven binnen Hondengedragscentrum Anniek Winters, was het tijd voor de volgende stap: een eigen Academy.

Door ons volledig te focussen op het geven van opleidingen kunnen we nog betere kwaliteit bieden en meer ambitieuze studenten op weg helpen. Want wat is er nou mooier dan met je eigen hond of met een hond en baas leren werken?!

Cursist neemt diploma in ontvangst van de Anniek Winters Academy
baas-met-hond-die-instructie-krijgt-bij-opvoeding

Honden weer in balans brengen met hun baas

Het helpen van honden is dan ook onze drive. Een nog grotere en mooiere uitdaging is het om mensen in te laten zien hoe zij hun hond beinvloeden en hen te leren wat hun hond nodig heeft om gelukkig te zijn.

Samen met jullie willen wij ons 100% inzetten voor onze missie om zo veel honden weer in balans te brengen met hun baas. Want hoe meer mensen de methode van Anniek Winters kunnen uitdragen, des te meer honden en bazen we samen één kunnen laten zijn.

De Anniek Winters methode is volledig gebaseerd op het natuurlijke gedrag van de hond. Geen kunstjes, maar werken volgens de hondenpsychologie wat betekend; lichaamstaal, energie en de natuurlijke behoeften van de hond vervullen.

Positief leiderschap, kennis over jezelf en alles willen leren over hoe een hond in elkaar steekt zijn hierbij cruciaal.
Een ontspannen hond zal immers de beste versie van zichzelf laten zien en daar heb jij een belangrijke taak te vervullen.

Ons aanbod

Opvoeden volgens de methode van Anniek Winters’

Leer in deze complete opleiding van 3 delen alles over ‘opvoeden volgens de methode van Anniek Winters’. Voor de professional in de hondenbranche én de fanatieke hondenbaas. 

5-daagse
Mastermind

Heb je deel 1 bij ons gevolgd en ben je klaar om jouw geleerde theorie in de praktijk te brengen in onze roedel. Dan is deze 5 daagse Mastermind waarin je onderdeel wordt van ons team zeker wat voor jou!

2-daagse
Bootcamp

De bootcamp is echt bedoeld om samen met jouw hond te beleven. Je wordt in twee of drie dagen ondergedompeld in zowel theorie als vele praktijklessen. Één worden met je hond is hier het doel!