5-daagse mastermind

Deel 1 gevolgd en wil je jouw kennis meteen in de praktijk leren toepassen?

Heb jij bij ons minimaal deel 1 van de opleiding ‘Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters gevolgd en ben je toe aan je kennis in de praktijk brengen?

Wij bieden aan: Een exclusieve mastermind opleiding!  Breng de geleerde theorie in de praktijk in onze roedel en leer van 80 beste leermeesters. Onze honden zijn namelijk degene die écht weten waar het over gaat.

In deze opleiding word je 5 dagen lang écht onderdeel van ons team en leren onze trainers je alles over hondenpsychologie, goed leiderschap, hoe je ervoor zorgt dat de honden in de juiste gemoedstoestand blijven en leer je adequaat reageren.

Door de kleine groepen van max 6 deelnemers is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je zult dan ook merken dat je na 5 dagen met een zelfverzekerd en krachtig gevoel de deur uit zult lopen.

Deze opleiding is ideaal voor mensen die hun kennis willen verbreden, mensen die al met honden werken of deze ambitie hebben

Goed om te weten:

Samen plannen we 5 dagen in die jou goed uitkomen. Dit mogen 5 dagen achtereen zijn maar deze 5 dagen mag je ook verspreiden door het jaar heen!

Interesse? Mail ons vrijblijvend op info@anniekwintersacademy.nl

Investering:

€ 1199,-

Starten met de mastermind?

Neem contact met ons op en we plannen samen 5 dagen die passen bij jouw agenda.