FAQ

Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze opleidingen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op en stel jouw vraag. Wij helpen je graag. 

De meeste opleidingen worden verzorgd door Anniek Winters zelf, met als hulptrainer Tamara Spelthuis. Het komt echter ook wel eens voor dat we andere deskundige hoofdtrainers inzetten. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij de desbetreffende opleiding.

Bij de opleiding: ‘Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters – deel 1’ en de ‘Bootcamp’ is het mogelijk om je eigen hond mee te nemen. Bij de andere opleidingen werken we voornamelijk met zoveel mogelijk verschillende honden, dus dan is het meenemen van je eigen hond niet toegestaan.

Er zijn ontzettend veel overnachtingsmogelijkheden bij ons in de buurt. Zo zit er een leuke B&B genaamd NOXEM recht tegenover ons, zijn er meerdere recreatieparken binnen ca 15min van onze academy te vinden en zijn er voldoende hotels beschikbaar die honden toestaan.

Gemiddeld duren de dagen van ca 9.00/9.30 tot ca 16.00u

Bij elke opleiding (met uitzondering van de Bootcamp) krijg je een certificaat waarop staat welke opleiding je hebt gevolgd, ondertekend door Anniek Winters.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stuur ons dan even een berichtje en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.