Onze opleidingen

Opleidingsaanbod van de Anniek Winters Academy

Ben jij er klaar voor om aan jezelf te werken en de allerbeste leider te worden?
Een leider die krachtig, zelfverzekerd en in balans is? Welke reden je ook hebt, waar een wil is, is een weg.

Schrijf je nu in voor één van onze opleidingen en volg je passie!

Daar waar de één alles wil leren over de hondenpsychologie en zichzelf verder wil ontwikkelen, zal de ander meer de professionele kant op willen gaan. En dat is het mooie van onze opleidingen, het kan allemaal! Je leert zoveel dat je er alle kanten mee op kunt.

Vele zijn je voorgegaan die nu de ultieme relatie met hun eigen hond hebben waar ze al jaren van hebben gedroomd. Maar er zijn ook mensen die beroepsmatig met honden zijn gaan werken.

Dus, durf je echt te onderkennen dat je het waard bent om in jezelf te investeren? Dat je hier een lerende houding, toewijding, tijd, en energie voor over hebt? En je nieuwsgierig wordt naar wat je in je mars hebt en jouw ontdekkingsreis?

Schrijf je dan vandaag nog in voor één van onze opleidingen of cursussen!

Kies je direct voor deel 1, 2 & 3 van de opleiding ‘opvoeden volgens de methode van Anniek Winters’, dan ontvang je 250,- euro korting op het totaal bedrag!

Anniek Winters met een roedel honden

Ons aanbod

Opvoeden volgens de methode van Anniek Winters’

Leer in deze complete opleiding van 3 delen alles over ‘opvoeden volgens de methode van Anniek Winters’. Voor de professional in de hondenbranche én de fanatieke hondenbaas. 

5-daagse
Mastermind

Heb je deel 1 bij ons gevolgd en ben je klaar om jouw geleerde theorie in de praktijk te brengen in onze roedel. Dan is deze 5 daagse Mastermind waarin je onderdeel wordt van ons team zeker wat voor jou!

2-daagse
Bootcamp

De bootcamp is echt bedoeld om samen met jouw hond te beleven. Je wordt in twee of drie dagen ondergedompeld in zowel theorie als vele praktijklessen. Één worden met je hond is hier het doel!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig met het kiezen van jouw juiste opleiding neem dan gerust contact met ons op!