De opleiding 'Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters

Daar waar de één alles wil leren over de hondenpsychologie en zichzelf verder wil ontwikkelen, zal de ander meer de professionele kant op willen gaan. En dat is het mooie van deze opleiding, het kan allemaal! Je leert zoveel dat je er alle kanten mee op kunt.

Vele zijn je voorgegaan die nu de ultieme relatie met hun eigen hond hebben waar ze al jaren van hebben gedroomd. Maar er zijn er ook die hun dagelijkse werk met honden ervan hebben gemaakt.

Dus, durf je echt te onderkennen dat je het waard bent om in jezelf te investeren? Dat je hier een lerende houding, toewijding, tijd, en energie voor over hebt. En je nieuwsgierig wordt naar wat je in je mars hebt en jouw ontdekkingsreis?

Kies je meteen voor het volgen van de gehele opleiding (deel 1, 2 & 3), dan ontvang je 250 euro korting op het totaal bedrag!

De opleiding bestaat uit 3 delen:

Deel 1

Heb jij er altijd van gedroomd om met honden te werken, een uitlaatservice te beginnen of zelfs hondentrainer- of gedragsdeskundige te worden?
Of ben jij die fanatieke hondenbaas die alles over zijn of haar hond wil leren?

In deel 1 staat de basis van de hondenpsychologie centraal. 

Deel 2

In deel 2 ga je een stap verder met meerdere live consulten en het werken met probleemhonden.

Je kijkt niet alleen veel mee met Anniek, maar gaat ook een begin maken met zelf oefenen.

De juiste communicatie richting een klant is hierbij van essentieel belang en daar zullen we dan ook veel aandacht aan besteden. Een goede uitleg is namelijk de basis van je succes.

Deel 3

Deel 3 is het allerlaatste deel van de opleidingsreeks en is echt bedoelt voor degene die alles eruit willen halen wat erin zit.

Je ziet dan ook veelal dat na dit deel de studenten gelijk hun eigen succesvolle onderneming opzetten, omdat hun rugzak volgeladen is met alle benodigde kennis.

Ga jij meteen all in?

Wil jij jezelf meteen inschrijven voor deel 1, 2 en 3 en profiteren van een mooie korting? Neem dan contact met ons op.