Laden Evenementen

27 – 31 maart | 5 daagse Mastermind

27 maart @ 8:00 am - 31 maart @ 5:00 pm

Heb jij bij ons minimaal deel 1 van de opleiding ‘Honden opvoeden volgens de methode van Anniek Winters gevolgd en ben je toe aan je kennis in de praktijk brengen?

Wij bieden aan: Een exclusieve mastermind opleiding!  Breng de geleerde theorie in de praktijk in onze roedel en leer van 80 beste leermeesters. Onze honden zijn namelijk degene die écht weten waar het over gaat.

In deze opleiding word je 5 dagen lang echt onderdeel van ons team en leren onze trainers je alles over hondenpsychologie, goed leiderschap, hoe je ervoor zorgt dat de honden in de juiste gemoedstoestand blijven en leer je adequaat reageren.
Door de kleine groepen van max 6 deelnemers is er veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Je zult dan ook merken dat je na 5 dagen met een zelfverzekerd en krachtig gevoel de deur uit zult lopen.

Deze opleiding is ideaal voor mensen die hun kennis willen verbreden, mensen die al met honden werken of deze ambitie hebben.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
5 daagse Mastermind
27 maart – 31 maart
1.795,00
6 beschikbaar

Share This Event

Gegevens

Begin:
27 maart @ 8:00 am
Einde:
31 maart @ 5:00 pm
Kosten:
€1.795,00
Evenement Categorie:

Locatie

Anniek Winters
IJweg 455
Boesingheliede, 2143 CJ Netherlands
+ Google Maps

Organisator

name